Tour dupliceren

Met 'Tour dupliceren' kunt u een tour dupliceren. U kunt vervolgens de gedupliceerde tours bewerken en wijzigingen aanbrengen waar u wilt in de nieuwe gedupliceerde tour.

• Het dupliceren van een tour kan zowel door beheerders als door leden worden gedaan.
  • Tours kunnen alleen worden gedupliceerd binnen hetzelfde team.
  • De gedupliceerde tournaam wordt voorafgegaan door ‘Kopie van’

Een tour dupliceren:

1. Log in op de beheerdersconsole via app.ricohtours.com
  2. Als de tourlijst niet wordt weergegeven, selecteert u tour.pngTour in het bovenste menu
  3. Selecteer de tour die u wilt dupliceren
  4. Selecteerwebapp_menu_3dot.png
  5. Klik op Tour dupliceren om het venster ‘Een duplicaat van uw tour maken?’ te openen. dialoogvenster
  6. Klik op Dupliceren

Als u uw gedupliceerde tour niet meteen ziet, ververst u gewoon uw browser. U kunt dan de naam van uw tour wijzigen en alles bewerken.