Vervagen

Wanneer u een deel van een object in een 360°- of 2D-beeld niet duidelijk wilt weergeven (bijvoorbeeld een foto, een persoon, een logo van een fabrikant van apparatuur, etc.), is het handig om de vervagingsfunctie te gebruiken.

Opmerking: zodra u de vervagingsfunctie gebruikt en de foto opslaat, kan dit niet worden teruggedraaid.

Vervaging kan niet worden toegepast op afbeeldingen die zijn ingesteld als annotaties of kaarten.

Voorbeeld van het gebruik van de vervagingsfunctie

Originele foto mceclip1.png
Foto met vervaging mceclip2.png

De vervagingsfunctie gebruiken

1. Log in op uw account op app.ricohtours.com via uw pc
  2. Selecteer uw Tour
  3. Selecteer de afbeelding die u wilt vervagen
  4. Pas de weergave positie van het 360°-beeld aan zodat het object dat u wilt vervagen zich in de kijker bevindt
  5. Klik op het menu_3dot.pngteken in de rechterbovenhoek
  6. Selecteer Vervagen
  7. Klik op het gebied dat u wilt vervagen
  8. Klik op Gereed
  9. Als u zeker weet dat u uw wijzigingen wilt opslaan, klikt u op Toepassen