[30.06.2021] Leadgeneratie

Het volgende is een inleiding tot de leadgeneratiefunctie die is uitgebracht op 30.06.2021.

U kunt nu bezoekersinformatie verzamelen van degenen die uw virtuele rondleidingen bekijken door geselecteerde foto's in uw rondleiding te verbergen. U bepaalt hoeveel afbeeldingen u wilt verbergen en wanneer uw bezoekers op een verborgen afbeelding klikken, wordt er een formulier weergegeven waarop ze hun contactgegevens kunnen invoeren. Met deze leadgeneratiefunctie heeft u alles wat u nodig heeft om potentiële klanten te bereiken, uw bedrijf uit te bouwen en sneller uw aanbiedingen te verkopen.

Dit is wat uw bezoekers te zien krijgen wanneer ze op een verborgen afbeelding klikken. Zodra ze hun contactgegevens hebben verstrekt, wordt er een e-mail naar hen verzonden met een link naar de volledige rondleiding.

Voorbeeld rondleiding: https://view.ricohtours.com/b70faff5-19a7-482b-9eb3-c8253d910b01

Raadpleeg dit ondersteuningsartikel voor meer informatie over deze functie: Artikel leadgeneratie