Lead Generator

1. Wat is Lead Generator?

2. Instellingen

3. Tour bekijken

Wat is Lead Generator?

U kunt bezoekersinformatie vastleggen voor degenen die uw virtuele rondleidingen bekijken door geselecteerde foto's in uw rondleiding te verbergen. U bepaalt hoeveel afbeeldingen u wil verbergen en wanneer uw bezoeker op een verborgen afbeelding klikt, wordt een inschrijfformulier weergegeven om de contactgegevens van de bezoekers vast te leggen. Met deze Lead Generator-functie heeft u alles wat u nodig hebt om potentiële klanten te bereiken om uw bedrijf te vergroten en uw aanbiedingen sneller te verkopen.

Dit is wat uw bezoeker te zien krijgt wanneer deze op een verborgen afbeelding klikt. Zodra ze hun contactgegevens hebben verstrekt, ontvangen zij een e-mail met een link naar de volledige tour.

Voorbeeldrondleiding: https://view.ricohtours.com/b70faff5-19a7-482b-9eb3-c8253d910b01

Instellingen

1. Log in op uw account via app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waarvoor u de Lead Generator wilt instellen
  3. KlikEdittour.png
  4. Klik op het tabblad Lead Generator.

※Deze instelling is alleen beschikbaar in de web-app.

Foto's

Selecteer de afbeeldingen die u voor uw tour wilt weergeven voor deze functie. De anderen worden in de tour weergegeven met een slotje.

1. Klik op Foto's.
  2. Klik Screen_Shot_2021-06-22_at_2.50.54_PM.pngom foto's te selecteren en te verbergen
  3. Selecteer de afbeeldingen die u in de rondleiding wil weergeven en klik op Opslaan.Photos.png

Instellingen privacybeleid

Hier stelt u de keuze voor uw bezoekers in om te koppelen of te e-mailen voor uw privacybeleid. Dit is vereist door sommige staten bij het verzamelen van contactgegevens.

1. Klik op het tabblad Inschrijfformulier.
  2. KlikEdit.png
  3. Er kunnen drie opties worden ingesteld.
    1. Verstrek een link naar het privacybeleid op uw zakelijke website.
      U kunt elke URL opgeven. Dit raden wij aan als u een bijbehorende pagina op uw eigen website heeft.

2. Geef bezoekers uw e-mailadres om uw privacybeleid te ontvangen.
      U kunt uw e-mailadres instellen zodat uw bezoekers het kunnen gebruiken bij het opvragen van uw privacybeleid.

3. Standaardbericht weergeven
      Selecteer deze optie als u geen bepaalde URL of e-mail wilt opgeven.

Instellingen voor e-mailontvangers

Na het indienen van het formulier, ontvangt u een e-mail met de titel "Contactinformatie is geregistreerd door RICOH360 Tours". U kunt ook instellen dat de ontvanger van de e-mail deze naar uw lid stuurt als u de Teams-functie gebruikt.

Het e-mailadres van de ontvanger is het e-mailadres dat in uw account geregistreerd staat.

1. Klik op het tabblad Ontvangers
  2. KlikScreen_Shot_2021-06-22_at_3.01.50_PM.png
  3. Er zijn twee opties waar u uit kunt kiezen.
    1. Alle teamleden
      • Alle ingeschreven teams ontvangen een e-mail met uw gegevens.
    2. Geselecteerde leden
      • De e-mail wordt verzonden naar de aangewezen teamleden
  4. Klik op Opslaan.

Klik Viewtour.png in de rechterbovenhoek van het instellingenscherm om een voorbeeld te zien van wat uw bezoekers te zien krijgen. U ziet een 'sleutel' op elke afbeelding die u niet hebt geselecteerd om te bekijken.

Tour bekijken

Klik op een afbeelding met de slotvergrendeling en de volgende afbeelding wordt weergegeven.
Voornaam, Achternaam en E-mail zijn verplichte velden en Telefoon is optioneel.
Nadat u de verplichte velden heeft ingevuld, kunt u op de knop Indienen klikken.

Na het indienen van het formulier

zal de URL voor de virtuele rondleiding zonder het sleutelteken naar het door u ingevoerde e-mailadres verzonden worden.