Tour BEWERKEN gebruiken voor Tourpaden

Tourpaden kunnen worden aangemaakt met behulp van de RICOH360 Tours-beheerdersconsole.

Kamer voor kamer wordt er een pad gecreëerd waar u binnen uw tour wilt navigeren. U plaatst eenvoudig een label waar u wilt dat uw bezoeker heen gaat. Wanneer een label wordt geselecteerd, gaat de bezoeker naar die kamer.

Een Tourpad maken

1. Log in bij de RICOH360 Tours Beheerdersconsole app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waar u tourpaden aan wilt toevoegen
  3. Klikimage1.png in de rechterbovenhoek van het scherm
  4. Klik op het pictogram van de afbeelding waaraan u paden wilt toevoegen. De afbeelding wordt weergegeven in het Van -venster aan de linkerkant.
  5. Versleep het pictogram van de afbeelding die u wilt verplaatsen naar de afbeelding in het VAN -venster aan de linkerkant en er verschijnt een pijlpictogram.
  6. U kunt de positie van de pijl wijzigen door het pijlpictogram te slepen en neer te zetten.

In het rechtervenster wordt de kamer waar u naartoe gaat (Terugkeerpad) weergegeven. U kunt de pijl op de rechterafbeelding verplaatsen naar het gebied waar u zojuist vandaan kwam. Wanneer uw klant naar die kamer gaat, kan hij op die manier teruggaan naar de kamer waar hij zojuist vandaan kwam.

Ga door met stap 3-6 voor elke kamer waar u tourpaden voor aan wilt maken.

De afbeeldingen voor 'Terugkeerpaden' controleren
Als er een Tourpad is ingesteld, verschijnt er een pictogram in de rechterbovenhoek van de miniatuurafbeelding. U kunt erop klikken om te zien aan welke afbeelding het is gekoppeld.

*Als u de pijl wilt verwijderen

Sleep het tourpad in de Van -afbeelding aan de linkerkant en er verschijnt een prullenbakpictogram aan de onderkant van de afbeelding. Sleep het tourpad naar het prullenbakpictogram om deze te verwijderen.

Wanneer uw klant uw tour bekijkt, is dit wat hij zal zien voor het tourpad:

Als ze op de pijl klikken, zien ze de naam van de kamer waar ze naartoe gaan en navigeert de app naar de kamer.