Tourpaden maken

Kamer voor kamer wordt een pad gecreëerd waar u wilt navigeren binnen uw tour. U plaatst eenvoudig een label waar u wilt dat uw bezoeker naartoe gaat wanneer dat label is geselecteerd. Wanneer een label is geselecteerd, wordt de bezoeker naar die kamer gebracht.

In de weergaven hieronder is de afbeelding rechts wat u ziet in de mobiele app, terwijl de afbeelding rechts laat zien wat uw klant zal zien.

image3.jpg  image1.jpg

Een Tourpad maken

1. Start de RICOH360 Tours-App op uw mobiele apparaat
  2. Tik op de tour waar u Tourpaden aan wilt toevoegen
  3. Tik op een van de foto's in uw tour
  4. Tik op het potlood-pictogramScreen_Shot_2020-11-09_at_7.08.49_PM.png in de rechterbovenhoek van uw scherm
  5. Verplaats uw foto totdat u de plaats vindt waar u een label wilt toevoegen
  6. Tik ergens op de foto om een label toe te voegen
  7. Maak een keuze uit de beschikbare foto's voor dat label
  8. Uw label wordt nu op uw foto geplaatst en is beschikbaar voor uw klanten om naar die locatie te gaan wanneer ze dat label selecteren. Vervolgens wordt er een retourafbeelding in het Aan -gedeelte hieronder geplaatst.
  9. Verplaats het label in het Aan -gedeelte om terug te gaan naar de kamer waar u zojuist vandaan kwam.
  10. Als u de positie van de pijlen op de Van- of Naar-afbeeldingen wilt wijzigen, kunt u het pijlpictogram slepen en neerzetten om ze te verplaatsen.
  11. Tik nogmaals om meer labels toe te voegen aan de Van -afbeelding, of selecteer GEREED om de paden voor die kamer te voltooien

Volg stap 3-10 totdat u alle paden voor uw tour heeft gemaakt.

Tourpaden verwijderen

1. Start de RICOH360 Tours-App op uw mobiele apparaat
  2. Tik op de tour waarvan u de tourpaden wilt verwijderen
  3. Tik op de geselecteerde foto in uw tour die u wilt bewerken
  4. Tik op het potloodpictogram
  5. Tik op het label dat u wilt verwijderen, verplaats het en de prullenbak zal verschijnen. Sleep naar de prullenbak om te verwijderen.
  6. Tik op GEREED als u klaar bent