AI Video Maker

De AI Video Maker genereert automatisch een marketingvideo voor onroerend goed op basis van bestaande 360°-afbeeldingen via Artificial Intelligence. Er zijn geen beperkingen voor het aantal geproduceerde marketingvideo's per account.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een RICOH360-tour en de bijbehorende video die is gegenereerd door de AI Video Maker.

Bij deze de stappen om uw AI-video te genereren:

1. Log in op de management console op app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waarvoor u een video wilt maken
  3. Selecteer Screen_Shot_2021-03-02_at_5.04.19_PM.png rechtsboven
  4. Selecteer de AI Video Maker in de vervolgkeuzelijst
  5. Selecteer maximaal 15 afbeeldingen door op elke afbeelding te klikken
  6. Selecteer Uitvoeren om uw video te genereren

Uw video wordt per e-mail naar het e-mailadres van uw account gestuurd. Wanneer u de e-mail ontvangt, klikt u eenvoudig op de downloadlink en uw MP4-video wordt naar uw bureaublad gedownload, naar uw standaard downloadlocatie.

Eenmaal gemaakt, kunt u uw AI-video naar uw bureaublad downloaden in de vorm van een MP4-video.

Belangrijkste hoogtepunten van de AI Video Maker

1. Genereer video's van virtuele rondleidingen

Iedereen kan eenvoudig een marketingvideo maken zonder extra moeite of kosten. Omdat AI met één druk op de knop video's genereert van virtuele rondleidingen, vermindert het de tijd en kosten die eerder nodig waren voor het maken van video's.

2. AI-technologie automatiseert het hele proces

De AI-technologie van Ricoh heeft geleerd van de enorme hoeveelheid visuele gegevens die sinds de lancering van de Ricoh Theta is verzameld. De AI is in staat om interessante plaatsen te identificeren die klanten leuk vinden aan de hand van miljoenen 360°-afbeeldingen van onroerend goed en genereert automatisch een video. Deze marketingvideo die is gemaakt met behulp van de AI Video Maker is uniek en aantrekkelijk voor de kijkers en kan worden gebruikt voor uw marketing.

3. Delen op sociale media

Deel op alle sociale netwerksites, portals en YouTube.