Laten we ons voorbereiden! Zorg voor alle tools die u nodig heeft voor STAP 1

U heeft drie dingen nodig om een virtuele tour te maken.
Bereid uw tools voor en maak uw eigen virtuele tour!

1. RICOH360 Tours mobiele App
  2. Ricoh Theta 360° camera
  3. Camera standaard

1. Download de App

Gebruik de RICOH360 Tours-App om een tour met 360°-afbeeldingen te maken. Download de App hier:

android-1

ios-1

2. Bereid uw Ricoh Theta 360°-camera voor

Als u een Ricoh Theta wilt kopen, volg dan de onderstaande stappen om naar de aankooppagina te gaan.

1. Log in bij de RICOH360 Tours Management Console
  2. Klik op Screen_Shot_2020-12-22_at_8.04.28_PM.png de knop rechts bovenaan uw scherm
  3. Klik op 360°-camera's Kopen

Selecteer de Ricoh Theta 360-camera van uw keuze op de hierboven geselecteerde RICOH360 Tours-productpagina.

3. Zet de camerastandaard klaar

U heeft een monopod of een statief nodig om opnamen te maken met uw 360°-camera.
De door Ricoh geleverde monopod is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk mee te nemen, omdat het de reflectie van de poten in 360°-beelden vermindert.

Nu bent u klaar om te gaan!
Laten we aan de slag gaan met het vastleggen van uw virtuele tour!

3 stappen om uw virtuele tour te maken

STAP 1 : Maak een tour door uw eigen 360°-beelden vast te leggen --- met behulp van de Mobiele App! ←Volgende!

STAP 2: Verbeter u tour met Tourpaden & Plattegronden --- met behulp van de Web-app

STAP 3: Voltooi en deel uw virtuele tour --- met de web-app