Laten we een rondleiding uitproberen met enkele voorbeeldafbeeldingen! --- met behulp van een Web App

Bedankt dat u zich heeft aangemeld bij RICOH360 Tours!!
Laten we een paar 360-afbeeldingen downloaden en een tour maken!

▼Download voorbeeld 360-afbeeldingen

Nadat u de 360-afbeeldingen heeft gedownload, gaan we een virtuele tour maken.
Bekijk de onderstaande video voor het hele proces.

*Als de ondertiteling van de video Japans is, schakel dan over naar YouTube. Instellingen -> Ondertiteling/CC -> Engels.
*Voor mensen die geen Engels spreken, klik op Instellingen -> Ondertiteling/CC -> Automatisch vertalen -> Selecteer land .

▼De virtuele tour delen.

1. Nadat u een tour heeft geselecteerd, klikt u op menue.png
  2. Link kopiëren van de volledige tour
  3. Klik op OK en de URL van de virtuele tour wordt gekopieerd

Nu hebt u een kopie van de URL voor uw virtuele tour!
U kunt deze delen door het via e-mail of een messenger-App te verzenden!

Dit was een gemakkelijke stap-voor-stap handleiding om een virtuele tour aan te maken met RICOH360 Tours!
Gebruik gerust RICOH360 Tours om uw aantrekkelijke accommodaties te laten zien!

Klik hier voor meer informatie over het gebruik van alle functies van RICOH360 Tours.
https://help.ricohtours.com/hc