STAP 2 Verbeter u tour met Tourpaden & Plattegronden --- met behulp van de Web-app.

Er zijn twee geweldige functies die u kunt gebruiken om uw tour te bewerken.

1. Tourpaden
  2. Plattegronden

Nu we in STAP 1 weten hoe we 360-beelden kunnen maken, is het tijd om uw tour te verbeteren met Tourpaden. In deze stap leert u om uw tour aantrekkelijker te maken.

Voor deze stap kunt u het beste een computer gebruiken, omdat de Tourpaden gemakkelijker in te stellen zijn op een computer met een groter scherm dan op een smartphone.

Log op uw computer in bij uw RICOH360 Tours-account
https://auth.ricohtours.com/login

Wat zijn 'Tourpaden'??

Tourpaden is een functie waarmee u tussen afbeeldingen kunt bewegen.
U kunt de kamer zien alsof u er daadwerkelijk in rondloopt.

1. Tourpaden toevoegen

1. Selecteer de tour waaraan u tour paden wilt toevoegen
  2. Klikimage1.png in de rechterbovenhoek van het scherm
  3. Klik op de miniatuur van de afbeelding waaraan u paden wilt toevoegen. De afbeelding wordt weergegeven in het Van -venster aan de linkerkant.
  4. Versleep de miniatuur van de afbeelding waarnaar u wilt verplaatsen naar de afbeelding in het VAN -venster aan de linkerkant en er verschijnt een pijl-pictogram.
  5. U kunt de positie van de pijl wijzigen door het pijl pictogram te slepen en neer te zetten.

In het rechtervenster wordt de kamer waar u naartoe gaat (Terugkeerpad) weergegeven. U kunt de pijl op de rechterafbeelding verplaatsen naar het gebied waar u zojuist vandaan kwam. Wanneer uw klant naar die kamer gaat, kan hij op die manier teruggaan naar de kamer waar hij zojuist vandaan kwam.

Ga door met stap 3-5 voor elke kamer waarvoor u tourpaden wilt maken.

2. Hoe u uw tour kunt bewerken met plattegronden

Plattegronden uploaden

1. Selecteer de tour waaraan u een plattegrond wilt toevoegen
  2. Klik op Plattegronden
  3. Klik op Toevoegen
  4. Versleep de .JPG-afbeeldingsgegevens of klik op 'Plattegrond uploaden ' om ze te uploaden
  5. Voer de naam van de plattegrond in onder 'Naam Plattegrond'
  6. Klik op 'Gereed'
U kunt meerdere plattegronden uploaden. Als u meer dan één verdieping heeft, volgt u de bovenstaande stappen om ze te uploaden.

Afbeeldingen koppelen aan de plattegrond

1. Versleep de miniatuurafbeeldingen en plaats ze op de plattegrond.
  2. Selecteer ' Gereed   '

~ 3 STAPPEN om uw eigen tour samen te stellen! ~

STAP 1: Maak een tour door uw eigen 360°-afbeeldingen te maken --- met behulp van de Mobiele App

STAP 2: Verfraai uw tour met 'Tourpaden & plattegronden' --- met behulp van de webapp

STAP 3: Voltooi en deel uw virtuele tour --- met behulp van de webapp! ←Volgende!