STAP 1 Maak een tour door uw eigen 360°-beelden vast te leggen --- met behulp van de Mobiele App

Hier is een inleiding tot het gebruik van de mobiele RICOH360 Tours-App om een 360°-foto te maken met de Ricoh Theta.

1. Log in

Start de mobiele RICOH360 Tours mobiele app.
Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.

2. Maak een nieuwe tour

Tik op Nieuwe tour en voer de naam van uw tour en het adres van de locatie van uw tour in.

3. Afbeeldingen maken met uw Ricoh Theta

Verbind uw Theta met uw wifi-netwerk:

Verlaat de RICOH360 Tours-App

1. Selecteer op uw mobiele apparaat de instellingen App van uw apparaat
  2. Selecteer uw wifi-instellingen (wifi/verbindingen)
  3. Selecteer het Theta wifi-netwerk
  4. Voer uw Theta-wachtwoord in (onderaan uw Theta te vinden, allemaal cijfers, als u bijvoorbeeld YN30 123456 ziet is uw wachtwoord 30123456
  5. Maak verbinding met uw Theta-apparaat
  6. Ga terug naar de Ricoh Tours-app

Selecteer 'Theta' bij 'Foto's toevoegen'

Nadat u op de Theta-knop heeft getikt, schakelt de app over naar de opnamemodus.
De knop __________2020-11-24_4.11.39.png onderaan in het midden van het scherm is de sluiterknop.

Plaats Theta op de locatie die u wilt fotograferen en probeer te fotograferen.

Klik hier voor details over het verbinden van Ricoh Theta met een mobiel apparaat.

4. Voer de naam in van de locatie waar de foto is gemaakt.

Voer de naam in van de locatie waar de foto is gemaakt. *Vereist.
U kunt ook de naam invoeren door uit de lijst te kiezen.

Dat is alles wat u nodig heeft om een foto te maken met de Ricoh Theta!

Ga door met het maken van foto's van uw hele eigendom.

Met uw Theta heeft u een aantrekkelijke tour die eenvoudig was om te maken!

~3 STAPPEN om uw eigen tour te maken! ~

STAP1: Maak een tour door uw eigen 360°-beelden vast te leggen --- met behulp van de Mobiele App

STAP 2: Verbeter u tour met Tourpaden & Plattegronden --- met behulp van de Web-app! ←Volgende!

STAP3: Voltooi en deel uw virtuele tour --- met de web-app