Beeldverbetering

Beeldverbetering zal automatisch de resolutie, ruis en chromatische aberratie van de virtuele tour verbeteren, met behulp van ons unieke algoritme.

U kunt Beeldverbetering selecteren bij het maken van een tour of nadat uw tour is aangemaakt.

Tijdens het maken van een tour:

Nadat de tour is aangemaakt:

Als u de beeldverbetering niet heeft aangezet toen u uw tour maakte, kunt u die met deze instelling aan- of uitzetten:

U zietScreen_Shot_2020-11-06_at_10.50.42_PM.pngin de hoek onderaan de afbeelding, om aan te geven dat de afbeelding is verbeterd.