Het account verwijderen

Let op: hierdoor wordt uw account definitief verwijderd, inclusief alle tours, foto's en analytics. Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden.

Opmerkingen bij het verwijderen van team-accounts:

  • Als u een teamlid bent en een actieve tour heeft, kunt u uw individuele team-account niet verwijderen.  U moet uw actieve tours verwijderen of uw teambeheerder vragen om uw tour opnieuw toe te wijzen aan een ander teamlid.
  • Wees voorzichtig als u een beheerder bent. Als u uw account verwijdert, worden alle tours van teamleden verwijderd.  Het teamlid blijft bestaan zonder tours.

Het account verwijderen

  1. Log in via de Management Console op app.ricohtours.com
  2. Klik op de pijl-omlaag naast uw ledenpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm
  3. Klik op Account
  4. Zoek onder de optie Account naar Account verwijderen
  5. Klik op Account verwijderen
  6. Voer uw wachtwoord in
  7. Selecteer 'Ik begrijp de gevolgen, verwijder mijn account '

Screen_Shot_2020-11-08_at_10.10.41_PM.png

Screen_Shot_2020-11-08_at_10.10.55_PM.png

Was dit artikel nuttig?

Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 1 van 1

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen