Tour-instellingen

U kunt de instellingen van uw tour beheren met de Beheerconsole.  Log hier in om de console te starten: app.ricohtours.com

• Klik op de tour die u wilt beheren. U krijgt een scherm zoals u hieronder ziet, waarop alle foto's van uw tour worden weergegeven.

Indien u beeldverbetering niet hebt ingeschakeld bij het maken van uw tour, kunt u dit met deze instelling in- of uitschakelen:

Beeldverbetering verbetert automatisch de resolutie, ruis en chromatische aberratie van de virtuele tour via ons unieke algoritme.

U zietScreen_Shot_2020-11-06_at_10.50.42_PM.pngin de benedenhoek van de afbeelding een indicatie dat de afbeelding is verbeterd.

Om de instellingen van uw tour te bekijken, klikt u Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png in de rechterbovenhoek van uw scherm. De volgende opties zijn beschikbaar:

Touradres bewerken

Selecteer deze optie om uw touradres te bewerken en selecteer Opslaan als u klaar bent.

Automatisch bijsnijden

Met een standaardabonnement kunt u automatisch een 2D-afbeelding maken van uw 360°-afbeeldingen. U kunt een of meer afbeeldingen selecteren om bij te snijden tot een 2D-afbeelding.  Er worden automatisch meerdere voorbeelden gegenereerd en u kunt kiezen welke u als zip-bestand wilt downloaden.

Link kopiëren

Er zijn 3 soorten links die u kunt delen:

• Link kopiëren  - dit zorgt voor een link metalle  merknamen (visitekaartje, Google map, tripod cover) en de beschrijving van de accommodatie
  • Kopieer merkloze link - dit zorgt voor een link zonder merknaam (visitekaartje, Google map, tripod cover) en de beschrijving van de accommodatie
  • Kopieer Compact Link - dit zorgt voor een link met niets anders dan de afbeeldingen van de tour. Geen visitekaartje, geen Google map en geen beschrijving van de accommodatie. De tripod cover wordt meegeleverd.

Delen op Facebook

Wanneer u de optie 'Delen op Facebook' kiest, krijgt u een pop-upvenster met een vak waarin u uw opmerkingen kunt typen.  De optie voor plaatsen op facebook bevat de omslagfoto van uw tour en adres. Uw klanten kunnen op de omslagfoto klikken om de RICOH360-tour te zien.

Een tour verplaatsen

Met deze optie kunt u een tour van het ene team in uw account naar een ander team verplaatsen.

Deactiveren/activeren

Gebruik deze optie als u een actieve tour wilt deactiveren of een tour wilt activeren die eerder is gedeactiveerd.

Verwijderen

Gebruik deze optie om uw geselecteerde tour te verwijderen