Foto's uploaden

U kunt een of meerder foto’s aan uw tour uploaden via uw desktop met behulp van de Beheer Console.

1. Log in op uw account op app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waarvan u foto's wilt uploaden of maak een tour door te selecteren Screen_Shot_2020-11-06_at_11.09.54_PM.png
  3. Als u foto's naar een bestaande tour wilt uploaden, selecteert Screen_Shot_2020-11-06_at_11.24.09_PM.png of volgt u de aanwijzingen op het scherm om foto's te uploaden
  4. Zoek de map met uw foto's op het bureaublad
  5. Selecteer een of meer foto's om te uploaden
  6. Selecteer Open
  7. Nadat de foto is geüpload, selecteert u Fotonaam voor elke foto en voert u de label naam in
  8. Selecteer Gereed

Opmerking: alle foto's moeten een foto naam hebben om ervoor te zorgen dat de knop Gereed wordt gemarkeerd.