Plattegronden beheren

Sinds 10 maart 2021 hebben we een nieuwe gebruikersinterface voor het maken van Plattegronden. U kunt deze link raadplegen om de nieuwe en verbeterde manier voor het beheren van Plattegronden te zien:

https://help.ricohtours.com/hc/nl/articles/1500003588042-Plattegronden-beheren

U kunt plattegronden in JPG-indeling uploaden met behulp van deRICOH 360 Tours Management Console. U kunt plattegronden toevoegen, bewerken & verwijderen. Na het uploaden kunt u labels toevoegen die de kijker naar de geselecteerde ruimte brengen.

Let op: wanneer uw klant uw tour bekijkt, wordt de plattegrond pas weergegeven als u op een kamer klikt die op de plattegrond staat. De plattegrond zal een grotere rode cirkel tonen die aangeeft in welke kamer u zich bevindt op de plattegrond.

Upload plattegrond

1. Log in op de Beheerconsole op app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waaraan u een plattegrond wilt toevoegen
  3. Selecteer Plattegronden
  4. Selecteer Upload plattegronden of sleep een plattegrond foto (moet JPG of JPEG zijn)
  5. Typ na het uploaden de naam voor uw plattegrond in het veld Plattegrond naam
  6. Selecteer Gereed

Kamers / Labels toevoegen aan een plattegrond

1. Als u dit nog niet heeft gedaan, log dan in op de beheerconsole op app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waaraan u labels wilt toevoegen
  3. Selecteer Plattegrondplannen
  4. Selecteer de plattegrond om labels aan toe te voegen
  5. selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png opties
  6. Selecteer Labels bewerken
  7. Verplaats uw muis naar de gewenste kamer en klik.  Er verschijnt een lijst met kamers.  Selecteer de foto die naar deze kamer gaat op de plattegrond.
  8. Ga door met stap 7 totdat al uw kamers op de plattegrond zijn gelabeld
  9. Selecteer Gereed

Verwijder kamers / labels van een plattegrond

1. Als u dit nog niet heeft gedaan, log dan in op de Beheerconsole op app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waaraan u labels wilt toevoegen
  3. Selecteer plattegronden
  4. Selecteer de plattegrond waaruit u labels wilt verwijderen
  5. Selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png opties
  6. Selecteer Labels bewerken
  7. Zoek de kamer die u wilt verwijderen en selecteer X
  8. Ga door met stap 7 totdat al uw kamers die u wilt verwijderen, zijn verwijderd
  9. Selecteer Gereed

Bewerk de naam van de plattegrond

1. Als u dit nog niet heeft gedaan, log dan in op de Beheerconsole op app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waarvan u de naam wilt wijzigen
  3. Selecteer plattegronden
  4. selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png opties
  5.
  6. Selecteer Bewerk plattegronden
  7. Typ de nieuwe naam voor uw plattegrond
  8. Selecteer OPSLAAN

Verwijder Plattegrond

1. Als u dit nog niet hebt gedaan, logt u in op de Beheerconsole op app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waarvan u de naam wilt wijzigen
  3. Selecteer Plattegronden
  4. Selecteer de plattegrond die u wilt verwijderen
  5. Selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png opties
  6. Selecteer Verwijderen
  7. Bevestig dat u de plattegrond wilt verwijderen door Verwijderen te selecteren