Een tour delen

U kunt de instellingen voor het delen van uw tour beheren met behulp van de Management Console.  Log in op uw account om de Management Console te starten app.ricohtours.com

• Klik op de tour die u wilt delen en u krijgt een scherm zoals hieronder met alle foto's van uw tour.

• Klik opScreen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.pngin de rechterbovenhoek om de deelopties te zien:

Kopieer link

Er zijn 3 soorten links die u kunt delen:

• Kopieer link - dit zorgt voor een link met alle branding (visitekaartje, Google map, statiefafdekking) en de beschrijving van de accommodatie
  • Kopieer merkloze link - dit levert een link zonder merknaam op (visitekaartje, Google map, statiefafdekking) en de beschrijving van de accommodatie
  • Kopieer Compacte Link - dit levert een link op met niets anders dan de tourafbeeldingen. Geen visitekaartje, geen Google map en geen beschrijving van de accommodatie. De statiefafdekking wordt meegeleverd.

Kopieer de Embed Code

Deze link geeft u de code die nodig is om een tour op uw website in te sluiten. U kunt uit 3 verschillende maten kiezen. Houd er rekening mee dat er slechts één tour kan worden ingesloten op een bestemmingspagina.

Delen op facebook

Wanneer u de optie 'Delen op facebook' gebruikt, krijgt u een pop-upvenster te zien met een gebied waarin u uw opmerkingen kunt typen.  Het bericht op facebook bevat de omslagfoto van uw tour en het adres. Uw klanten kunnen op de omslagfoto linken om de RICOH360-tour te zien.