Exporteer 2D-foto

U kunt de Management Console gebruiken om een 2D-afbeelding van een specifieke locatie uit een 360°-afbeelding te knippen. U kunt kiezen uit de volgende formaten (beeldverhouding):

• Vierkant
  • 3:2
  • 4:3
  • 16:9

Om de Management Console te starten, logt u in op uw account met app.ricohtours.com account.

1. Klik op de tour die de kamer bevat die u uit de 2D-afbeelding wilt knippen.
  2. Klik op de kamer die u uit de 2D-afbeelding wilt verwijderen.
  3. Klik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek.Screen_Shot_2021-03-12_at_4.11.55_PM.png
  4. Klik op '2D-foto exporteren'
  5. Klik op het vakje 'beeldverhouding' om uw maat te kiezen
  6. Verplaats de afbeelding totdat u de gewenste weergave van de afbeelding hebt
  7. Klik Screen_Shot_2021-03-12_at_4.22.16_PM.png op uw afbeelding en deze zal worden gedownload naar de map die u hebt aangewezen als standaard download-map.