Automatisch bijsnijden van afbeeldingen

Met behulp van de Management Console kunt u automatisch 2D-afbeeldingen optimaliseren van 360 ° -afbeeldingen.

Om uw 2D-afbeeldingen te maken, logt u in op uw account met de Management Console op app.ricohtours.com account.

• Klik op de tour waarvan u de 2D-afbeelding wilt bijsnijden.
  • Klik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek.
  • Klik op Automatisch bijsnijden.

• Selecteer een 360 ° -foto ('s) waarvan u automatisch een 2D-afbeelding wilt bijsnijden en druk vervolgens op Uitvoeren in de rechterbovenhoek.

• Acht 2D-afbeeldingen worden automatisch bijgesneden uit een enkele 360 ° -afbeelding. Selecteer de 2D-afbeeldingen die u wilt downloaden en druk op Exporteren.

• De geselecteerde 2D-afbeeldingen worden gedownload in zip-formaat.