Foto's opnieuw ordenen met behulp van de Management Console

Meld u aan bij de Management Console op app.ricohtours.com

Om uw foto's opnieuw te ordenen:

Er zijn 2 verschillende weergaven die u kunt gebruiken om uw foto's opnieuw te ordenen. Deze vindt u rechtsboven uw fotoweergave.  U heeft de keuze tussen Rasterweergave en Lijstweergave.

1. Klik op de tour die u wilt bestellen
  2. Klik op het weergavetype, Raster of Lijst in het pictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm
  3. Klik op mceclip1.png in uw fotolijstweergave en sleep de kamer waar u deze in uw tour wilt laten verschijnen.