Foto's opnieuw ordenen met behulp van de mobiele apps

Om uw foto's opnieuw te ordenen, moeten ze allemaal zijn gesynchroniseerd met de RICOH360 Tours-cloud. Als u rechts van uw foto een cirkel ziet, dan wordt deze gesynchroniseerd. Zodra uw foto's zijn gesynchroniseerd, zijn er 2 verschillende weergaven die u kunt gebruiken om uw foto's opnieuw te ordenen. LIJST-weergave en KAART-weergave.

Image_from_iOS__18_.png         Image_from_iOS__17_.png

Om uw foto's opnieuw te ordenen:

1. Tik op de tour die u wilt bestellen
  2. Selecteer het weergavetype Kaarten of Lijst uit de menuoptie die onder uw kameroverzicht wordt vermeld
  3. Druk lang op de kamer en sleep de kamer waar u deze in uw tour wilt laten verschijnen.