Een tour delen

U kunt een tour delen met de deelopties van uw apparaten of door de link in de app te kopiëren.

Tour delen

Dit biedt een groot aantal opties zoals e-mail, twitter, facebook, enz. Waar u kunt delen, hangt af van de beschikbare opties op uw mobiele apparaat.

1. Open de RICOH360 Tours-app
  2. Selecteer de tour die u wilt delen
  3. Tik 3dots2.jpg op menu-opties
  4. Tik op Tour delen
  5. Selecteer de deeloptie van uw apparaat die u wilt gebruiken. De link wordt dan toegevoegd aan uw selectie.

Een link naar uw tour delen

Er zijn drie soorten links die u kunt delen:

• Link kopiëren : dit zorgt voor een link metalle branding (visitekaartje, Google map, statiefafdekking) en de beschrijving van de accommodatie
  • Kopieer Merkloze link : dit geeft een link zonder merknaam (visitekaartje, Google map, statiefafdekking) en de beschrijving van de accommodatie
  • Kopieer Compacte link: dit geeft een link met niets anders dan de afbeeldingen van de tour. Geen visitekaartje, geen Google map en geen beschrijving van de accommodatie. De statiefafdekking wordt meegeleverd.

Een link naar uw tour delen:

1. Open de RICOH360 Tours-app
  2. Selecteer de tour die u wilt delen
  3. Tik 3dots2.jpg op menu-opties
  4. Tik op de link die u wilt delen (Link kopiëren, Merkloze link kopiëren, Compacte link kopiëren)
  5. U kunt de link nu overal plakken waar u deze wilt delen.