Foto's aan uw tour toevoegen

Nu u een tour heeft gemaakt, kunt u doorgaan met het toevoegen van afbeeldingen van de Ricoh Theta, uw filmrol of uw mobiele camera. Als dit de eerste keer is dat u de RICOH360 Tours-applicatie gebruikt, wilt u misschien het stapsgewijze artikel volgen dat u hier vindt.

Ricoh Theta

1. Zorg ervoor dat uw Ricoh Theta is ingeschakeld en dat wifi is geselecteerd
  2. Sluit de App af en start de Instellingen App
  3. Selecteer Verbindingen & wifi (Android)  of alleen wifi (Apple)
  4. Selecteer het wifi-item voor uw Ricoh Theta
  5. Voer uw toegangscode in als u deze nog niet eerder heeft opgegeven (dit zijn de nummers onderaan uw Theta)
  6. Start de RICOH360 Tours-applicatie
  7. Tik op Screen_Shot_2020-11-09_at_5.32.25_PM.png om uw tour te selecteren
  8. Selecteer de tour waaraan u foto's wilt toevoegen
  9. Tik op Foto toevoegen
  10. Tik opScreen_Shot_2020-11-09_at_3.28.15_PM.png  om de camera Ricoh Theta te selecteren
  11. Tik desgevraagd op OK om RICOH360 Tours toegang te geven tot uw foto's
  12. Tik op de Screen_Shot_2020-11-09_at_3.51.06_PM.png sluiterknop om uw foto te maken
  13. Typ het label dat de foto beschrijft of selecteer er een uit de lijst
  14. Tik op Gereed

Mobiele Camera

1. Start de RICOH360 Tours-applicatie
  2. Tik op Screen_Shot_2020-11-09_at_5.32.25_PM.pngTours
  3. Selecteer de tour waaraan u foto's wilt toevoegen
  4. Tik op Foto toevoegen
  5. Tik Screen_Shot_2020-11-09_at_5.39.44_PM.pngom de camera op uw mobiele apparaat te gebruiken
  6. Tik desgevraagd op OK om RICOH360 Tours toegang te geven tot uw camera
  7. Druk op de sluiterknop Screen_Shot_2020-11-09_at_3.51.06_PM.png om uw foto te maken
  8. Tik op Foto gebruiken
  9. Typ het label dat de foto beschrijft of maak een keuze uit de lijst met vooraf gedefinieerde kamernamen
  10. Tik op Gereed

Fotogallerij

1. Start de RICOH360 Tours-applicatie
  2. Tik op
  3. Screen_Shot_2020-11-09_at_5.32.25_PM.png
  4.  Tours
  5. Selecteer de tour waaraan u foto's wilt toevoegen
  6. Tik op  +Foto toevoegen
  7. Tik Screen_Shot_2020-11-09_at_5.39.56_PM.png om foto's uit uw fotobibliotheek te selecteren
  8. Selecteer de map waarin uw foto zich bevindt
  9. Selecteer de foto die u wilt gebruiken
  10. Typ het label dat de foto beschrijft
  11. Tik op Gereed