Een rondleiding maken met de Management Console

Als u nog geen account heeft aangemaakt, maak er dan een aan door naar app.ricohtours.com te gaan en u aan te melden.

Een rondleiding creëren met de Management Console:

1. Log in op uw account op app.ricohtours.com als u dit nog niet heeft gedaan
  2. Selecteer Screen_Shot_2020-11-03_at_1.26.53_AM.png  (Rondleiding maken)
  3. Typ de naam van uw tour
  4. Voer de adresinformatie in
  5. Selecteer Beeldverbetering Aan/Uit * (Indien geselecteerd, voert deze functie een automatische verbetering uit voor helderheid & duidelijkheid voor alle afbeeldingen in uw tour.)
  6. Selecteer Opslaan

U heeft nu de mogelijkheid om foto's aan uw tour toe te voegen.

1. U kunt een of meer foto's selecteren met Foto's Uploaden of u kunt een of meer foto's naar het onderstaande scherm slepen.
  2. Zodra het uploaden is voltooid, werkt u het kamerlabel bij in het aanwezige vakje voor elke kamer
  3. Selecteer Gereed