Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Een tour maken op Android met een Ricoh Theta

In dit artikel vindt u alle stappen die nodig zijn om uw RICOH360 Tours-account aan te maken en uw eerste tour te maken.

Als u de RICOH360 Tours-app Screen_Shot_2020-11-09_at_3.26.45_PM.png nog niet heeft gedownload, download deze dan via de Android Play Store. Zorg ervoor dat uw Ricoh Theta volledig is opgeladen.

Maak uw RICOH360 Tours-account aan

1. Start de RICOH360 Tours-app door op het pictogram onder uw applicatie-map te tikken
  2. Tik op Aanmelden
  3. Tik desgevraagd op Toegang tot opslag inschakelen
  4. Tik desgevraagd op Toestaan zodat RICOH360 Tours toegang heeft tot de foto's op uw apparaat
  5. Voer uw volledige naam in en tik op Volgende
  6. Voer uw e-mailadres in en tik op Volgende
  7. Voer uw wachtwoord in
  8. Controleer of u ons privacybeleid en onze gebruiksvoorwaarden hebt gelezen en ga hiermee akkoord
  9. Tik op Aanmelden
  10. Tik op App starten of Abonnement beheren als u een abonnement wilt maken
  11. Tik op Openen
  12. Log in met uw e-mailadres en wachtwoord dat u zojuist hebt aangemaakt

Een tour maken

1. Tik op NIEUWE TOUR
  2. Voer de naam van uw tour en adres (sen) in voor uw vermelding en tik op Volgende
  3. Voer de adresvelden in
  4. Controleer of uw informatie correct is
  5. Tik op GEREED

Geef de Ricoh Thetacamera toegang tot de Ricoh Tours-app

1. Schrijf uw wachtwoord op; dit zijn de 8 cijfers aan de onderkant van uw camera - voer de letters niet in. Het wordt ook weergegeven als onderdeel van de naam van uw WIFI-apparaat in de WIFI-instellingen.
  2. Zet uw Theta aan en zorg ervoor dat uw WIFI-signaal wordt weergegeven
  3. Ga naar de instellingen-App van uw Android-apparaat
  4. Tik op Verbindingen
  5. Tik op WIFI
  6. Selecteer de Theta uit uw lijst met WIFI-apparaten
  7. U wordt om uw Theta-wachtwoord gevraagd.  Zie stap 1 hierboven. Wanneer u bent verbonden, sluit u de instellingen-App van Android.
  8. Tik op Verbinden
  9. Start de RICOH360 Tours-App
  10. Selecteer de tour waaraan u foto's wilt toevoegen
  11. Tik op Foto toevoegen
  12. Zorg dat u het vakje voor de THETA aanvinkt
  13. Tik op Toestaan zodat Ricoh Tours toegang krijgt tot de locatie van uw apparaat
  14. Wacht een paar seconden totdat uw camera verbinding heeft gemaakt met uw telefoon.  Een voorbeeld van de kamer wordt op uw scherm weergegeven.

Voeg 360-afbeeldingen toe met uw Theta-camera

1. Als er geen voorbeeld wordt weergegeven, tikt u op Foto toevoegen en selecteert u Thetaı
  2. Tik op het Camera- pictogram. Screen_Shot_2020-11-09_at_3.51.14_PM.png  Uw camera maakt een 360°-foto en geeft deze na voltooiing weer op uw Android-apparaat
  3. Selecteer een kamerlabel of voer er een in naar keuze
  4. Tik op Gereed

Gefeliciteerd! U heeft de eerste 360-afbeelding aan uw tour toegevoegd.