Overslaan en naar hoofdcontent gaan

Een tour maken op de iPhone/iPad met een Theta

In dit artikel vindt u alle stappen om uw RICOH360 Tours-account aan te maken en hoe u uw eerste tour maakt.

Als u de RICOH360 Tours-app Screen_Shot_2020-11-09_at_3.26.45_PM.png nog niet heeft gedownload, download deze dan in de App Store. Zorg ervoor dat uw Ricoh Theta volledig is opgeladen.

Maak uw RICOH360 Tours-account aan

1. Voer app.ricohtours.com in in uw browser
  2. Tik op Aanmelden
  3. Tik op Opslagtoegang inschakelen indien daarom wordt gevraagd
  4. Tik op Toestaan , zodat RICOH360 Tours toegang heeft tot de foto's, media en bestanden op uw apparaat;
  5. Voer uw naam in
  6. Voer uw e-mailadres in
  7. Voer uw wachtwoord in
  8. Vink na controle het vakje aan om het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden te accepteren
  9. Tik op Aanmelden
  10. Tik op App starten
  11. Tik op Openen
  12. Log in op uw nieuwe account

Een tour maken

1. Tik op ' Nieuwe tour '
  2. Voer de naam van uw tour in
  3. Voer uw adresgegevens in
  4. Controleer of uw informatie correct is
  5. Tik op ' Gereed '

Voeg uw Ricoh Theta-camera toe

1. Schakel uw Theta in
  2. Druk op de Wireless-knop op uw Theta als deze nog niet verlicht is
  3. Sluit de app af en start de App Apple-instellingen
    1. Selecteer Wi-Fi
    2. Selecteer het Wi-Fi-item voor uw Theta
    3. Voer het wachtwoord voor uw Theta in (te vinden aan de onderkant van uw camera - alleen cijfers indien u YP30 12356 ziet, uw wachtwoord is 3012356. Het zijn ook de #'s in de naam van uw WIFI-apparaat
    4. Tik op Deelnemen
  4. Ga terug naar de Ricoh Tours-app
  5. Tik op OK als u het "Theta verbonden!" scherm ziet

Voeg 360-afbeeldingen toe met uw Theta-camera

1. Tik op Foto's toevoegen als het voorbeeld niet wordt weergegeven en selecteer Theta
  2. Tik op het Camera- pictogram. Screen_Shot_2020-11-09_at_3.51.14_PM.png  Uw camera maakt nu een 360°-foto en geeft deze na voltooiing weer op uw iOS-apparaat
  3. Selecteer een kamerlabel of voer er een in naar keuze
  4. Tik op Gereed

Gefeliciteerd! U heeft de eerste 360-afbeelding aan uw tour toegevoegd.