Door een RICOH360-tour navigeren

Nadat u de link voor uw tour heeft gestart, zijn er verschillende manieren om door uw tour te navigeren, afhankelijk van uw voorbeeldvoorkeur.

1. Begin eerst door te klikken op de link die bij uw tour hoort.
  2. U kunt tours bekijken op een computer, tablet of telefoon.  (Opmerking: op een telefoon wordt de plattegrondoptie niet weergegeven vanwege de schermgrootte.)
  3. U kunt de volledige tour bekijken zonder interactie en kijken hoe deze van kamer naar kamer gaat.
  4. 2D-afbeeldingen werken anders dan 360: met 360 kunt u rond de afbeelding bewegen, 2d is een statische afbeelding.
  5. Navigeer door een kamer met uw vinger op een mobiel apparaat of gebruik een muis op uw computer. U kunt door de kamer vegen en de details bekijken, zoals lichten, plafondventilatoren, lijsten en vloeren.
  6. Met behulp van de tourpaden    Screen_Shot_2020-11-03_at_12.55.14_AM.png kunt u van kamer naar kamer springen.
  7. U kunt in-/uitzoomen met de + en - knoppen Screen_Shot_2021-02-10_at_10.19.16_AM.png
  8. U kunt de plattegrond ook gebruiken om door het huis te navigeren.  De grote rode stip is waar u zich momenteel bevindt, de kleinere rode stip is waar u heen kunt.   Screen_Shot_2020-11-03_at_1.08.54_AM.png
  9. Gebruik de  __________2021-07-06_20.00.11.png knop in de rechterbovenhoek om de tour op volledig scherm te bekijken.
  10. Gebruik de linkerpijl   Leftarrow.jpg of de    rechterpijlRight.jpgom door de afbeeldingen op de filmstrip hieronder te gaan.