RICOH360 Tours kenmerken

OPNEMEN

Ricoh Theta integratie

De Ricoh Theta maakt het samen met de RICOH360 Tours App heel eenvoudig om verbluffende, levensechte 360° virtuele rondleidingen op te nemen. U kunt toegang tot de camera krijgen via de RICOH360 Tours mobiele apps.

Smartphone-apps

Met Apple en Android-apps voor mobiel zet u binnen enkele minuten een 360° virtuele rondleiding online. Het is erg eenvoudig. Maak verbinding met de Ricoh Theta-camera, voer het adres van uw vermelding in, druk slechts één keer op de sluiterknop, voeg een label toe, ga naar de volgende kamer & herhaal.

Performance

Op de achtergrond worden drie 360°-afbeeldingen met verschillende belichtingen gemaakt en binnen enkele seconden automatisch samengesteld. Deze afbeeldingen worden vervolgens direct naar de cloud geüpload, waardoor levensechte, prachtige 360°-afbeeldingen ontstaan. U kunt uw rondleiding direct vanaf uw telefoon delen, op Facebook posten, het merk van uw rondleiding verwijderen of insluiten in uw website.

Beeldverbetering

Op rondleidingsniveau heeft u de mogelijkheid om beeldverbetering in of uit te schakelen. Als dit is ingeschakeld, worden uw foto's automatisch verbeterd voor helderheid en duidelijkheid. Beeldverbetering wordt toegepast op alle foto's in uw tour.

WAARDE

Eenvoudig

RICOH360 Tours is geïnspireerd door makelaars zoals u! Veruit de gemakkelijkste en snelste manier om in een mum van tijd virtuele 360° rondleidingen te maken. Stop met uw tijd verspillen en start met succesvol zijn! Geen technologische vaardigheden vereist om verbluffende 360° virtuele rondleidingen te maken.

Analytics

Weet waar uw verwijzingen vandaan komen met gedetailleerde bezoekersanalyses. Op uw console kunt u zien hoe vaak uw rondleiding is bekeken en welke accommodaties het populairst zijn bij uw potentiële klanten.

U kunt alleen fotograferen met Ricoh Theta

2D-afbeeldingen kunnen worden bijgesneden in Ricoh Theta 360°-afbeeldingen. U kunt automatisch alleen de aantrekkelijke onderdelen bijsnijden met behulp van AI-technologie, of willekeurige onderdelen bijsnijden. U hoeft niet opnieuw een foto te maken met een andere camera.

Teamfuncties

U kunt een team maken in het RICOH360 Tours-systeem om virtuele rondleidingen met meerdere leden te maken en te beheren. Elk lid krijgt zijn eigen visitekaartje.

Bewerken

Virtuele Rondleidingen Beheren

Met de beheerconsole kunt u uw rondleidingen beheren en het biedt een eenvoudige gebruikersinterface, allemaal met een enkele muisklik. Geen enkele andere marketingtool geeft u zo eenvoudig controle over uw bedrijf en merk.

360° Virtual Tour Walk-Through Experience

Voeg rondleidingspaden toe aan uw 360° virtuele rondleiding om verbindingen tussen elke ruimte te creëren en een echte doorloopervaring mogelijk te maken van kamer naar kamer of meerdere verdiepingen. Of het nu op web, mobiel of tablet is, het RICOH360 Tours-platform is de perfecte oplossing.

Plattegrond-editor

Rondleidingspaden kunnen eenvoudig worden geplaatst voor een soepele interactie tussen kamers, allemaal vanaf uw smartphone voor een interactieve virtuele ervaring.

360° Virtuele Rondleiding

Of het nu web, mobiel of tablet is, het RICOH360 Tours-platform is de perfecte, gemakkelijk te bekijken 360° navigatie-ervaring. Geen moeite meer met plannen en geen reiskosten meer met de mogelijkheid om een woning 24/7 te bekijken. Bezoekers kunnen met een enkele vingerbeweging de volledige kamerweergave van plafond tot vloer draaien.

Ingesloten rondleidingen

U kunt virtuele 360° rondleidingen in drie verschillende formaten insluiten in uw bestaande website, net als bij een YouTube-video. Kopieer en plak een eenvoudige tekstregel, die compatibel is met bijna elke website en andere platforms voor het publiceren van content.

Kamers herschikken

Kies waar vandaan een tour begint. Afbeeldingen binnen een 360° virtuele rondleiding kunnen uren of dagen na voltooiing opnieuw worden gerangschikt. Open een virtuele rondleiding en druk op de afbeelding die u opnieuw wilt ordenen. De geselecteerde afbeelding wordt transparant zodat u deze kunt slepen en neer kunt zetten in de nieuwe volgorde binnen de rondleiding.

Delen

Bijgevoegde Google Map

Met Google Map als bijlage bij elke virtuele 360°-rondleiding, kunt u vele nabijgelegen straten, parken en oriëntatiepunten verkennen.

Direct delen

Het duurt slechts 15 minuten om een 360° virtuele rondleiding van 90 vierkante meter vast te leggen. De rondleiding wordt tegelijkertijd gesynchroniseerd en in de cloud gebouwd terwijl u van kamer naar kamer gaat en staat klaar om te publiceren, in te sluiten op uw website of te delen op sociale media of instant messaging-apps.

Virtueel visitekaartje

Pas het visitekaartje aan dat onder aan uw rondleidingen wordt weergegeven, voeg uw portretfoto en contactgegevens toe en voeg een merk toe aan uw vermelding. Voor vermeldingen zonder merk verbergt de app uw contactgegevens, de afbeelding van de monopod-omslag en Google-map.

Toevoegen aan portals

Kopieer en plak de URL van uw 360° virtuele rondleiding vanuit uw beheerconsole in het veld 'virtuele rondleiding' of 'video' van uw voorkeurssysteem om deze toe te voegen aan alle portals of vermeldingswebsites.

Geoptimaliseerd voor Facebook

Deel een rondleiding rechtstreeks vanaf uw smartphone, tablet of desktop naar uw Facebook-tijdlijn met uitgebreide details en contactgegevens.

Delen door klanten

Uw klanten kunnen een rondleiding delen terwijl ze deze bekijken met behulp van een eenvoudige interface. Ze kunnen delen op Facebook, Twitter, LinkedIn of via e-mail.