STAP 3 Voltooi en deel uw virtuele tour --- met de web-app

Door Details in te voeren, kunt u de details van dit eigendom registreren.

1. Hoe u Detail gebruikt

1. Klik op Details
  2. Klik op de knop__________2020-11-24_8.10.39.png om te bewerken.
  3. U kunt [Prijs], [Bedden], [Badkamers], [Vloeroppervlak], [Bouwjaar] en [Beschrijving] invoeren
  4. Nadat u alle informatie heeft ingevoerd, klikt u op [Opslaan] om te voltooien.

Uw virtuele tour is klaar! Laten we het delen!

Klik op de menuknop in de rechterbovenhoek om de manier van delen te selecteren die u wilt gebruiken.

Als u op Link kopiëren klikt, kunt u uw virtuele tour op drie verschillende manieren delen.

1. Volledige tour

https://view.ricohtours.com/292ecf3d-f9b5-4bc9-928e-8d583cbf2fa2

U kunt een tour delen die de virtuele tour, details en informatie over het RICOH360 Tours eigenaarsaccount bevat.

2. Merkloze Tour

https://view.ricohtours.com/292ecf3d-f9b5-4bc9-928e-8d583cbf2fa2?type=unbranded

U kunt een tour delen die alleen de virtuele tour en Details laat zien.

3. Compacte tour

https://view.ricohtours.com/292ecf3d-f9b5-4bc9-928e-8d583cbf2fa2?type=compact

Deel alleen virtuele rondleidingen.

1. Kopieer de Embed Code

Klik op Insluitcode kopiëren om de code voor insluiten op uw website te publiceren.

<iframe width="640" height="480" src="https://view.ricohtours.com/292ecf3d-f9b5-4bc9-928e-8d583cbf2fa2?type=compact "frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

1. Delen op Facebook

Met Delen op Facebook kunt u de tour delen op uw eigen Facebook-account!
Verspreid uw tour via Facebook!

Dat zijn de stappen om een virtuele tour te maken met RICOH360 Tours!

Gebruik RICOH360 Tours om u te helpen uw kamers op een aantrekkelijke manier te presenteren!

Als u meer wilt weten over hoe u het kunt gebruiken, klik dan hier.
https://help.ricohtours.com/hc/nl

~3 STAPPEN om uw eigen tour samen te stellen!~

STAP 1: Maak een tour door uw eigen 360°-beelden vast te leggen --- met behulp van de Mobiele App

STAP 2: Verbeter u tour met Tourpaden & Plattegronden --- met behulp van de Web-app

STAP 3: Voltooi en deel uw virtuele tour --- met de web-app