3 STAPPEN om uw eigen virtuele tour te creëren.

Wat is een virtuele tour?

Een virtuele tour is inhoud die gebruikmaakt van virtual reality-technologie waarmee gebruikers vrijelijk scènes en uitzichtpunten kunnen veranderen met een gevoel van realisme alsof ze er waren.

Klik op de onderstaande knop om een virtuele tour te ervaren!

Laten we ons voorbereiden om enkele opwindende 360-afbeeldingen te maken! Krijg toegang tot alle tools die u nodig hebt!

Hier zijn uw volgende stappen!

STAP 1 : Maak een tour door uw eigen 360°-beelden vast te leggen --- met behulp van de Mobiele App! ← Volgende!

STAP 2 : Verbeter u tour met Tourpaden & Plattegronden --- met behulp van de Web-app

STAP 3 : Voltooi en deel uw virtuele tour --- met de web-app