De aangepaste tripod cover vervangen

Er is slechts één tripod cover per Team en deze wordt gedeeld met alle Teamleden.

Alleen Beheerders hebben toegang om de aangepaste tripod cover te wijzigen.

1. Als u een beheerder bent, log dan in op uw account op app.ricohtours.com
  2. Selecteer in Screen_Shot_2020-11-09_at_1.29.55_AM.png het menu aan de bovenkant Tourvermeldingen
  3. Selecteer ' Wijzigen ' voor de optie 'Tripod Cover'
  4. Gebruik Slepen & Neerzetten of selecteer de foto van uw tripod cover op uw bureaublad
  5. Selecteer ' Opslaan '

Opmerking: als u de Tripod cover verwijdert, wordt de standaard Ricoh360 Tours cover neergezet.