Mobiele applicaties

Waarom verschijnen mijn tours en afbeeldingen niet op de server?

Er zijn een paar redenen waarom dit kan gebeuren.

1. Is uw Ricoh Theta nog steeds verbonden met WiFi? Dan kunt u hem uitschakelen of op de WiFi-knop aan de zijkant van uw camera drukken.
  2. Heeft u toegang tot internet?  Controleer of u verbonden bent via mobiel internet of WiFi.

Waarom maakt mijn Ricoh Theta geen verbinding met de mobiele App?

1. Controleer of uw Ricoh Theta en WiFi zijn ingeschakeld.
  2. Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat is verbonden met de Theta WiFi

Welke camera's worden ondersteund door de RICOH360 Tours App?

Momenteel kunt u uw iPhone/iPad-camera, Android-camera en Ricoh Theta modellen S, SC, SC2, V en Z1 gebruiken. Android De foto's van uw iPhone / iPad of Android-camera's zullen echter geen 360-foto's zijn.

Hoe maak ik een tour?

Als u een ondersteund mobiel apparaat heeft, kunt u deze stapsgewijze instructies voor elk apparaat volgen .

Hoe kan ik een voorbeeld bekijken van een tour die ik zojuist heb gemaakt?

Selecteer op uw mobiele apparaat de tour waarvan u een voorbeeld wilt bekijken en selecteer de instellingen (3dots2.jpg) voor die tour.  Er is een optie om de link naar uw tour te kopiëren. Plak de link in een willekeurige webbrowser en bekijk uw tour.

Op de Management Console op app.ricohtours.com kunt u uw vermelding bekijken door op de Screen_Shot_2019-09-12_at_2.36.24_PM.png bovenaan uw scherm te klikken.

Hoe deel ik een tour?

Op uw mobiele apparaat kunt u de tour selecteren die u wilt delen en selecteer vervolgens instellingen (3dots2.jpg) op iOS of delen (Screen_Shot_2019-08-06_at_12.35.26_PM.png) op Android. U kunt de link kopiëren of delen hoe u zelf wilt met de beschikbare opties om te delen.

Raadpleeg deze Helpcentrum artikelen voor meer opties om te delen.  Delen via de Management Console of delen via de mobiele App.

Waarom kan ik mijn tour niet bekijken met de tourlink?

Waarschijnlijk is uw tour niet 'actief'. Controleer de status van uw tour en als deze inactief is, stelt u deze in op actief met behulp van de tour-opties die u kunt vinden door op3dots2.jpg in de rechterbovenhoek te tikken.

Het kan ook zijn dat uw tour nog niet is gesynchroniseerd met de server.

Heeft u problemen met het aansluiten van uw Ricoh Theta-camera op een Samsung-apparaat?

Als dit het geval is, lees dan het artikel over probleemoplossing dat u hier kunt vinden.

Wordt Microsoft Internet Explorer (IE) ondersteund?

In 2016 besloot Microsoft om IE te beëindigen. In januari 2020 zal Microsoft geen beveiligingsupdates meer leveren. Om deze redenen wordt IE niet ondersteund door Ricoh360 Tours en wordt het aanbevolen om Microsoft Edge te gaan gebruiken.