Teaminstellingen in de mobiele apps van RICOH360 Tours

In de mobiele App kunt u uw tours of uw Teams-tours beheren.  Elke teamadministratie moet worden gedaan in de Management Console op app.ricohtours.com

Teams selecteren en wisselen:

Let op: Voordat u een tour maakt, moet u controleren of u in het juiste team zit.

Je kunt schakelen tussen teams door op het teampictogram linksboven in uw scherm met de naam Tours te tikken:

Tik op een team om over te schakelen naar het andere team in de lijst.

Teamrondleidingen bekijken

Er zijn twee weergaven voor Tours:

Mijn tours - dit zijn tours die u heeft aangemaakt

Alle tours - dit zijn de tours die zowel u als uw teamleden hebben gemaakt.