Maak een tour

Een tour creëren met de Management Console:

1. Log in op uw account op app.ricohtours.com
  2. Als u zich niet in uw hoofdmenu bevindt, selecteert Screen_Shot_2020-11-06_at_11.09.35_PM.png  u (Home)
  3. Selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.09.54_PM.png  (Tour maken) in het menu bovenaan
  4. Typ de naam van uw tour
  5. Vul de adresvelden in - Adresregel 1 is verplicht en wordt de naam van uw tour
  6. Selecteer of u beeldverbetering wilt uitvoeren op uw tourafbeeldingen *
  7. Selecteer Opslaan

Lees dit artikel om foto's te uploaden

* Image Enhancement verbetert automatisch de resolutie, ruis en chromatische aberratie van de virtuele tour via ons unieke algoritme.

U zietScreen_Shot_2020-11-06_at_10.50.42_PM.pngin de benedenhoek van de afbeelding om aan te geven dat de afbeelding is verbeterd.