Tour Paths maken

Sinds 10 maart 2021 hebben we een nieuwe gebruikersinterface voor het maken van Tourpaden. U kunt deze link raadplegen om de nieuwe en verbeterde manier voor het beheren van Tourpaden te zien:

https://help.ricohtours.com/hc/nl/articles/360063869633-Tour-BEWERKEN-gebruiken-voor-Tourpaden

U kunt Tour Paths maken met behulp van de RICOH360 Tours Management Console.

Kamer voor kamer wordt er een pad gecreëerd waarbinnen u wilt navigeren in uw tour. U plaatst eenvoudig een label waar u uw bezoeker naartoe wilt laten gaan. Wanneer een label wordt geselecteerd, wordt de bezoeker naar die kamer gebracht.

Een Tourpad maken

1. Log in op de RICOH360 Tours-beheerconsole app.ricohtours.com
  2. Selecteer de tour waaraan u tour paden wilt toevoegen
  3. Selecteer de foto om Navigatiepadlabels toe te voegen
  4. Selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png in de rechterbovenhoek van uw scherm
  5. Selecteer Tour Paths bewerken
  6. Klik op het gebied in uw kamer waar u een navigatielabel wilt
  7. Selecteer de kamer waar u naartoe wilt navigeren
  8. Ga door met het toevoegen van labels aan uw kamer en selecteer als u klaar bent Gereed in de rechterbovenhoek van uw scherm

Ga door met stap 3-9 voor elke kamer waarvoor u tourpaden wilt maken.

Als uw klant uw tour bekijkt, is dit wat hij zal zien voor het tourpad:

Als ze op de pijl klikken, zien ze de naam van de kamer waar ze naartoe gaan en navigeert de app naar de kamer.