Custom Tripod Cover

Er is slechts één Tripodcover per team en deze wordt gedeeld met alle teamleden in dat team.

Alleen beheerders hebben toegang om de aangepaste Tripodcover te wijzigen.

1. Als u een beheerder bent, log dan in op uw account op app.ricohtours.com
  2. Selecteer het tandwiel in het menu boven uw Tourvermeldingen
  3. Selecteer Wijzigen voor de optie Tripodcover
  4. Gebruik slepen & neerzetten of selecteer de foto van uw Tripod cover vanaf uw bureaublad
  5. Selecteer Opslaan

Opmerking: als u de Tripod cover verwijdert, wordt de standaard Ricoh Tours-cover gebruikt.