Analytics

Met behulp van de RICOH360 Tours Management Console heeft u toegang tot analyses voor elk van uw tours. Analytics bevat het totale aantal bezoekers per dag, evenals hoeveel er uniek waren en uit welke bronnen ze kwamen.

U kunt Analytics raadplegen voor uw gehele account of voor elke rondleiding apart.

1. Om Analytics voor uw team te bekijken, selecteert Screen_Shot_2020-11-08_at_10.15.16_PM.png u dit op uw startscherm.
  2. Om Analytics voor een individuele tour te bekijken, selecteert u de tour waarvoor u Analytics wilt raadplegen en selecteert u vervolgens Analytics in het menu.