Update visitekaartje-informatie

Informatie over visitekaartjes bijwerken/maken:

1. Start de RICOH360 Tours-applicatie
  2. Tik Screen_Shot_2020-11-09_at_7.55.24_PM.png vanuit het optiemenu
  3. Tik Screen_Shot_2020-11-09_at_7.58.04_PM.png
  4. Tik op Foto wijzigen als u een profielfoto wilt uploaden (u kunt deze uploaden vanuit uw bibliotheek of een foto maken met uw mobiele apparaat)
  5. De volgende contactgegevens kunnen worden bijgewerkt:
    • Voor- en achternaam
    • Agentschap
    • Titel
    • Lokale bedrijfsnaam
    • Telefoon
    • Adresgegevens
    • Contact e-mailadres
    • Website
  6. Tik op elk veld dat u wilt bijwerken
  7. Tik op Gereed als u klaar bent met het bijwerken van uw contactgegevens

U kunt er ook voor kiezen om uw contactgegevens te delen, waardoor er een .vcf-bestand wordt verzonden dat uw klant kan toevoegen aan zijn contactenlijst. Tik gewoon op de Screen_Shot_2020-11-09_at_8.00.29_PM.png knop