Plattegronden maken

Met de mobiele App RICOH360 Tours kunt u een plattegrond uploaden en uw 360-foto's aan dat plan toewijzen.  Uw klanten kunnen door uw tour navigeren door op een van de blauwe stippen op de plattegrond te klikken.

U heeft een plattegrond op uw mobiele apparaat nodig om de RICOH360 Tours app te kunnen gebruiken.

Hieronder ziet u een voorbeeld van wat uw klanten zullen zien wanneer ze uw tour bekijken:

Plattegronden maken

1. Zorg ervoor dat u uw plattegrond heeft gedownload naar uw mobiele apparaat
  2. Open de RICOH360 Tours app op uw mobiele apparaat
  3. Selecteer de Tour waaraan u een plattegrond wilt toevoegen
  4. Selecteer Plattegronden
  5. Tik op + Plattegrond toevoegen
  6. Selecteer Camera of Bibliotheek , afhankelijk van waar u uw foto's heeft opgeslagen
  7. Als ze in uw bibliotheek staan, selecteert u de map waarin uw afbeelding te vinden is
  8. Selecteer de afbeelding voor uw plattegrond
  9. Uw plattegrond wordt op uw scherm weergegeven (dit kan enkele seconden duren, aangezien we de plattegrond uploaden naar onze servers)
  10. Geef uw plattegrond een naam en tik op GEREED
  11. Tik op de plattegrond waaraan u labels wilt toevoegen
  12. Tik op het potlood rechtsboven in uw scherm
  13. Tik ergens op de foto om een label toe te voegen
  14. Selecteer de foto die u aan die kamer wilt koppelen
  15. Tik op Gereed als u klaar bent of blijf op uw foto tikken en voeg extra labels toe

Uw plattegrond kan nu worden gebruikt als u de link naar uw Tour deelt

Plattegronden verwijderen

1. Tik op de tour waaruit u een plattegrond wilt verwijderen
  2. Tik op Plattegronden
  3. Tik op de plattegrond die u wilt verwijderen
  4. Tik op de 3 stippen in de rechterbovenhoek
  5. Tik op Verwijderen
  6. Bevestig door op VERWIJDEREN te tikken

Labels verwijderen

1. Tik op de tour die u wilt bewerken
  2. Tik op Plattegronden
  3. Tik op de plattegrond die u wilt bewerken
  4. Tik op het potlood om uw plattegrond te bewerken
  5. Tik op de X op het label dat u wilt verwijderen
  6. Tik op GEREED