Abonnementen

Deze pagina gaat over het prijsplan voor 14 juli.

Ricoh360 Tours is een op abonnementen-gebaseerde service.  Abonnementen kunnen jaarlijks of maandelijks zijn.

Om de status van uw abonnement te bekijken logt u in op de Management Console en klikt u op Screen_Shot_2020-11-09_at_1.29.55_AM.png  (Instellingen).

Overzicht

• Momenteel zijn er drie soorten abonnementen
    • Gratis is een proefperiode van 2 weken van het standaardabonnement voor mensen die al een Theta-camera hebben of gewoon de functies van RICOH360 Tours willen bekijken.
    • Entry is een account voor één lid dat door één lid kan worden gebruikt.
    • Standard is een account voor meerdere leden met teamfunctionaliteit en begint met 2 leden.  Extra leden kunnen er aan worden toegevoegd en er wordt een vergoeding per gebruiker in rekening gebracht.
  • Abonnementen worden vooruitbetaald, maandelijks of jaarlijks.  Jaarabonnementen worden vooraf gefactureerd.
  • Abonnementen worden automatisch verlengd op de vervaldatum van het oorspronkelijke abonnement.

Upgrades/Annulering

• U kunt op elk moment bijwerken van een maandabonnement naar een jaarabonnement.
  • Bij het overstappen van Entry naar Standard worden de extra kosten in rekening gebracht bij het upgraden.
  • Maandelijkse abonnementen kunnen op elk moment vóór de volgende betalingscyclus worden opgezegd.
  • Jaarabonnementen kunnen worden opgezegd voorafgaand aan de volgende jaarlijkse facturering.
  • Abonnementen kunnen niet worden gerestitueerd.
  • U kunt een jaarabonnement een maand voor het einde van uw jaarabonnement downgraden van Standard naar Entry