Ricoh Theta onderhoud met iPhone/iPad

Zorg ervoor dat u de RICOH360 Tours App niet op uw apparaat actief heeft.  U moet het sluiten voordat u uw Ricoh Theta verbindt met de native Ricoh Theta App.

Verbinding maken met de iPhone/iPad Ricoh Theta App

1. Sluit de RICOH360 Tours App in uw lijst met applicaties.
  2. Download de Ricoh Theta App voor uw apparaat uit de Apple App Store als u dat nog niet heeft gedaan
  3. Zet uw Ricoh Theta aan en zorg ervoor dat WiFi is ingeschakeld
  4. Open de App "Instellingen" van de iPhone/iPad
  5. Selecteer Wi-Fi
  6. Tik op het Ricoh Theta Apparaat
  7. Voer de toegangscode onderaan uw Ricoh Theta in. Het zouden de numerieke # moeten zijn.
  8. Open de native App van Ricoh Theta
  9. Tik op het pictogram in de linkerbenedenhoek u bent nu verbonden met het Ricoh Theta apparaat
  10. Eenmaal verbonden, heeft u toegang tot de foto's op uw apparaat.  Volg de onderstaande stappen om een back-up te maken van de afbeeldingen naar keuze of deze te verwijderen.

Back-up Afbeeldingen

1. Tik op de ios_theta_connect.png optie, dit zal de afbeeldingen op uw Ricoh Theta weergeven
  2. Tik op de optie ios_theta_select.pngknop in de rechterbovenhoek van uw scherm
  3. Tik op de ios_transfer_options.png knop
  4. Tik op het ios_theta_select_all.pngvinkje in de linkerbenedenhoek om alle afbeeldingen te selecteren of tik ios_theta_select_one.png op elke foto die u naar uw apparaat wilt overzetten
  5. Tik op de ios_theta_transfer.png knop Overdracht om de overdracht naar uw fotogalerij te starten

Afbeeldingen verwijderen

1. Tik op de ios_theta_connect.png optie, dit zal de afbeeldingen op uw Ricoh Theta weergeven
  2. Tik op de optie ios_theta_select.png knop in de rechterbovenhoek van uw scherm
  3. Tik op de ios_transfer_options.png knop
  4. Tik op het ios_theta_select_all.pngvinkje in de linkerbenedenhoek om alle afbeeldingen te selecteren of tik ios_theta_select_one.png op elke foto die u naar uw apparaat wilt overzetten.
  5. Tik op de ios_theta_delete.png knop om de afbeeldingen op uw Ricoh Theta te verwijderen.

Zorg ervoor dat u de Ricoh Theta native App sluit voordat u de RICOH360 Tours App opnieuw start.