Overzicht

Waarin verschilt RICOH360 Tours van andere virtuele tourdiensten?

RICOH360 Tours is een geïntegreerd, naadloos product. Onze camera, mobiele apps en website zijn allemaal door ons gemaakt en werken naadloos. Er zijn geen verwerkingsvertragingen, waardoor u het proces voor het maken van virtuele rondleidingen in slechts 30 minuten kunt voltooien.

We doen ook geen concessies aan de kwaliteit van uw afbeeldingen en beperken ook niet het aantal rondleidingen dat u kunt maken. U kunt onbeperkt virtuele rondleidingen in volledige resolutie opslaan en delen in onze beveiligde cloud.

Wanneer u een foto maakt met de Ricoh Theta-camera, maken we 3 foto 's tegelijk met 3 verschillende instellingen om lichtheid en duisternis in verschillende kamers te compenseren.  Die 3 foto 's worden dan automatisch samengevoegd tot 1 om u de beste foto voor uw kamer te geven.

Wat heb ik nodig om te beginnen?

U hebt de RICOH360 Tours mobiele app nodig als u geïntegreerde uploads naar de cloud wilt hebben, naadloos van de camera naar de telefoon naar de cloud. U hebt ook een Ricoh Theta 360 °-camera nodig.

Als uw mobiele apparaat niet compatibel is met onze app vanwege OS-niveaus of andere problemen, kunt u een foto-upload maken via onze webgebaseerde Management Console.  De Management Console maakt het ook gemakkelijker om door uw rondleiding te navigeren bij het maken van tourpaden of het creëren van tourdetails.  De keuze is aan u,

We raden u ook aan een monopod te gebruiken. Op die manier kunt u de camera instellen en een andere kamer binnenstappen, uw telefoon pakken en een foto maken met de RICOH360 Tours-App. Als u de camera gewoon omhoog zou houden, zou u op de foto verschijnen.

Draait uw camera om een 360-foto te maken?

Nee. Ricoh Theta sferische beelden worden gemaakt met twee ultragroothoeklenzen aan de voor- en achterkant van de camera. Deze leggen met slechts één klik een volledig 360 ° -beeld vast. Het vastleggen van een hele kamer duurt dus enkele seconden en u kunt van de meeste woningen in minder dan een uur een complete huisrondleiding maken.

Welke mobiele apparaten kan ik gebruiken met RICOH360 Tours?

Voor het maken van rondleidingen hebben we momenteel apps voor iOS- en Android-apparaten. Rondleidingen kunnen ook worden bekeken vanaf elke computer met behulp van de momenteel ondersteunde browsers. Alle wijzigingen die u in de app aanbrengt aan uw rondleiding, worden gesynchroniseerd en automatisch online zichtbaar.

Hoe deel ik mijn RICOH360-tours?

Zodra al uw 360°-foto 's zijn gemaakt, synchroniseert RICOH360 Tours uw afbeeldingen online en maakt de volledige rondleiding zichtbaar op een unieke webpagina. U kunt een link met de virtuele tour naar uw aanbod plaatsen, of overal waar potentiële klanten langskomen, zoals op facebook. Er is ook een optie waarmee u een link kunt selecteren die voldoet aan de Non Branded-noteringsnormen.

Wat zijn de kenmerken van de monopod?

De slanke en compacte monopod van de Ricoh Theta-serie voor de Theta-camera 's is ideaal voor rondleidingen door onroerend goed. Het cameraplatform en de poten zijn verkleind om te voorkomen dat ze in het beeld verschijnen en heeft een eenvoudig aan te passen mechanisme om automatisch in elke positie te vergrendelen met één druk op de knop. De lengte wanneer het opgeborgen is, is slechts 21 inch en kan worden verlengd tot 59 inch. Uiterst licht en stabiel met stijlvolle tas met ruimte om uw Ricoh Theta-camera te plaatsen.