Management Console opmerkingen bij deze uitgave

Releasedatum 30.6.2021
Versie 2.18.0

• Call To Action - Leadgeneratie
  • PNG-ondersteuning - Statief, Avatar en Plattegrond.
  • Houd het gezichtspunt bij het overschakelen naar de bewerkingsmodus.
  • Wijzig de zweefkleur voor de secundaire knop naar grijs
  • Verbeterde weergave van de kamernaam in het tourpadpictogram
  • Verbeterde zichtbaarheid door schaduwen toe te voegen aan fotonamen
  • Bugfix - Tourpad-klikken te moeilijk om te herkennen
  • Bugfix - URL wordt weergegeven als de naam van het tourpad
  • Bugfix - De fotonaam in het tourpadpictogram werd alleen in het midden weergegeven
  • Bugfix - Volgende / vorige knop is verdwenen in kleine ingesloten tour

Releasedatum 5.27.2021

Release-versie 2.17.0

• Algemene prestatieverbeteringen en bugfixes
  • Bugfix - Vaste ingesloten tour-layout op mobiel

Releasedatum 13 mei 2021

Release-versie 2.16.0

• Elke tourset van 50 zal een nieuwe pagina creëren onder Tours View in de Management Console.
  • Verbetering van het inlogscherm.
  • Bugfix voor Move Tour bij het selecteren van een lid.
  • Bugfix voor de achtergrond die rood werd gemarkeerd
  • Bugfix voor meldingen die verschijnen achter Tour View in de Management Console
  • Bugfix voor Move Tour
  • Bugfixes - algemene gebruikersinterface- en prestatieverbeteringen

Releasedatum 22.4.2021

Release-versie 2.15.0

• Ondersteuning Duitse taal
  • Verbeterde functionaliteit voor het wisselen van foto's in de startweergave
  • Draai de 360-achtergrondafbeelding door het pad naar beide uiteinden te slepen
  • Algemene bugfixes en prestatieverbetering

Releasedatum 4.8.2021
Release-versie 2.14.0

• Nieuwe mobiele beheerconsole - U hebt nu toegang tot de beheerconsole in uw mobiele browser
  • Opslaan-status tonen bij het bewerken van een tour
  • Continu zoomen - Lang indrukken van de pictogrammen voor inzoomen en uitzoomen
  • De Startweergave-modus kan worden geselecteerd zelfs voordat het beeld is geselecteerd
  • Verbetering van tourmenu-items voor gedeactiveerde tours.
  • Dynamisch bijsnijdkader - Het bijsnijdkader wordt nu dynamisch verkleind.
  • Bugfix - Ledenlijst staat aan de linkerkant
  • Bugfix - Gecorrigeerd pijlpictogram voor ingesloten tour - beïnvloedt tour op volledige grootte
  • Bugfix - Plattegrond beweegt wanneer dat niet zou moeten.

Releasedatum 24.03.2021

Releaseversie 2.13.0

• Annotaties - U kunt nu tekst- of afbeeldingsannotaties toevoegen om items of functies in het gebouw kenbaar te maken.
  • Mogelijkheid om de startweergave van uw 360°-foto te wijzigen.
  • Verbetering in het labelen van rondritten en plattegronden.

Releasedatum 03-16-2021

Releaseversie 2.12.0

• Mogelijkheid om te wisselen tussen plattegronden van een gepubliceerde tour als deze meerdere plattegronden bevat.
  • Het exporteren van 2D biedt nu verschillende opties voor de hoogte-breedteverhouding voor het bijsnijden van de 2D-afbeelding.
  • Bug Fixes hebben het voorbeeldpictogram van de tour gecorrigeerd.

Releasedatum 03.04.2021

Release-versie 2.10.0

• AI Video Maker uitgebracht

Releasedatum 2.25.2021

Releaseversie 2.90

• Mogelijkheid om een banneradvertentie in te stellen
  • Bug fix - Tourpad en cursor reageren niet aan de linkerkant van het scherm bij het bekijken van een tour op internet.
  • Bug fix - In- en uitzoomen inbegrepen in de ingebouwde tourviewer

Releasedatum 2.10.2021

Release-versie 2.8.0

• Nieuwe Panorama Viewer
  • Verbeterde beeldovergangen tussen tourlocaties
  • Verbetering van de Zoomfunctionaliteit. Het bereik is vergroot en de knoppen voor in- en uitzoomen zijn beschikbaar gesteld
  • SNS Delen op tourviewer - De tourviewer kan nu rechtstreeks vanuit de tour gedeeld worden. Opties om te delen op Facebook, LinkedIn, e-mail en URL kopiëren nu beschikbaar op kijkersniveau.
  • Bugfix voor MLS-problemen voor merkloze tours
  • Bugfix voor een onjuist foutbericht bij het afrekenen

Releasedatum 1.21.2021

Releaseversie 2.6.1

• Algemene back-end bugfixes en platformverbeteringen.

Releasedatum 1.14.2021

Releaseversie 2.5.0

• De mogelijkheid toegevoegd om een tour van het ene team naar het andere te verplaatsen.
  • Bugfix - Bij merkloze tours werd informatie getoond over de maker van de tour wanneer deze werd gedeeld op Facebook.
  • Bugfix - Wanneer een groot aantal wordt ingevoerd in Jaar Gebouwd in Bewerken Details en opgeslagen wordt, wordt de foutmelding "Er is iets misgegaan" weergegeven
  • Algemene bugfixes en verbeteringen in de backend.

Releasedatum 1.7.2021

Releaseversie 2.4.0

• Een nieuw veld toegevoegd voor Tournaam
  • Adresregel 1 niet meer nodig
  • Bugfix - Fout of op leeg invoerveld. Dit is verwijderd.

Releasedatum 12.18.2020

Releaseversie 2.2.2

• Bugfix - De merkloze tourlink die wordt gekopieerd van Copy Unbranded Link, werd afgewezen in de MLS-portal.

Releasedatum 12.11.2020

Releaseversie 2.2.1

• Bugfix voor voorbeeldafbeelding voor delen op Facebook en sms

Releasedatum 12.10.2020

Releaseversie 2.2.0

• Voorkom dat de volledige schermweergave wordt gesloten
  • De instelling voor de grootte van de plattegrond in de viewer kan niet worden behouden nadat er naar de volgende kamer wordt gegaan
  • Voeg bedrijf / individuele selectie toe aan betalingsinformatie
  • Verbeter de omleidingsinstelling voor mls.ricohtours.com
  • De layout van de foutmelding voor mislukte uploads is gecorrigeerd
  • Foutmelding voor account e-mail, wanneer het opgegeven adres al bestaat

Releasedatum 11.19.2020

Releaseversie 2.0.1

• Link van helppagina voor uitgenodigde leden gerepareerd

• Bug Fix onjuiste bewoordingen

• Bugfix terugknop bij het Afrekenen

• Bug Fix automatisch aanvullen voor landvelden gedupliceerd.

• Update link met voorwaarden en privacybeleid.

• Verbeter Franse tekst.

• Bug verholpen waarbij de waarde van de beeldverbetering in sommige gevallen niet wordt weergegeven.

• Herstel detailontwerp en layouts

Releasedatum 10-10-2020

Releaseversie 2.0.0

• Productwijziging van pictogrammen en algehele look en feel
  • Beeldverbetering