Het opzeggen van abonnementen

Deze pagina gaat over het prijsplan voor 14 juli.

Het abonnement opzeggen

• Hoewel u uw maand- of jaarabonnement kunt opzeggen, worden ze niet gerestitueerd.
  • Wanneer u uw abonnement opzegt, blijft het van kracht tot de vernieuwingsdatum van uw abonnement.
  • Uw abonnement blijft van kracht tot de volgende vernieuwingsdatum.
  • Aan het einde van uw abonnementstermijn is uw inhoud niet langer zichtbaar wanneer u op de tour-URL klikt
  • Alle tours die u hebt aangemaakt, blijven in uw account voor het geval u uw abonnement op een later tijdstip wilt vernieuwen.
  • Gegevens worden alleen verwijderd als u uw account verwijdert.

U kunt uw abonnement opzeggen via de Management Console.  Log in op uw account op app.ricohtours.com

1. Klik op instellingen Screen_Shot_2020-11-09_at_1.29.55_AM.png
  2. Klik op Abonnement annuleren
  3. Voer uw wachtwoord in
  4. Klik op Abonnement annuleren