Annulering van abonnementen

Abonnement opzeggen

• U kunt de automatische vernieuwing van uw abonnement op elk moment stopzetten.
  • Wanneer u uw abonnement opzegt, zal het niet worden verlengd op uw volgende vernieuwingsdatum.
  • Wanneer u uw abonnement opzegt, kunt u het blijven gebruiken tot de volgende betalingsdatum (vernieuwingsdatum).
  • U kunt uw maand- of jaarabonnement annuleren, maar deze kunnen niet worden terugbetaald.
  • U kunt nog steeds virtuele tours aanmaken en bekijken in de beheerdersconsole, nadat uw abonnement is beëindigd, maar uw inhoud zal niet langer zichtbaar zijn voor uw kijkers wanneer ze op de tour-URL klikken.
  • Alle tours die u hebt aangemaakt blijven in uw account staan voor het geval u uw abonnement later wilt vernieuwen.
  • Gegevens worden alleen verwijderd als u uw account verwijdert.
  • Als de automatische verlenging is stopgezet, zal uw abonnement worden geannuleerd wanneer de vernieuwingsdatum wordt overschreden.
  • Het is ook mogelijk om de automatische verlenging van een opgezegd abonnement opnieuw te activeren.
    • Als u dit doet, worden uw abonnement en vernieuwingsdatum automatisch ingesteld op degene die u had, voordat u uw abonnement opzegde.

De automatisch vernieuwing van een abonnement stopzetten

1. Log in op uw account op app.richtours.com
  2. Klik op Screen_Shot_2020-11-09_at_1.29.55_AM.png'Instellingen'
  3. Klik op 'Abonnement annuleren'
  4. Voer uw wachtwoord in
  5. Klik op 'Abonnement annuleren'

De automatische vernieuwing van een abonnement opnieuw activeren

1. Log in op uw account op app.richtours.com
  2. Klik opScreen_Shot_2020-11-09_at_1.29.55_AM.png'Instellingen'
  3. Klik op de knop 'Opnieuw activeren ', rechts van het item met het label 'Abonnement uitgeschakeld' in het kader 'Abonnementinformatie', om het dialoogvenster 'Abonnement opnieuw activeren' te openen
  4. Bevestig de heractivering en klik op de heractiveringsknop