De foto van uw account wijzigen

Uw foto wijzigen via de Management Console

1. Log in op uw account via app.ricohtours.com
  2. Klik op de pijl omlaag naast uw accountnaam in de rechterbovenhoek van uw scherm
  3. Klik op Account of visitekaartje
  4. Selecteer Wijzigen rechts van de optie Foto
  5. Navigeer naar uw foto om te uploaden met Finder/Explorer
  6. Sleep het ernaartoe bestand om het te uploaden
  7. Wijzig het formaat indien nodig
  8. Selecteer Opslaan

Uw foto wijzigen in de mobiele App

1. Open de RICOH360 Tours mobiele App op uw mobiele apparaat
  2. Klik op Instellingen of Kaart
  3. Klik op Account bewerken of Bewerken  (afhankelijk van waar u uw foto verandert)
  4. Klik op Foto wijzigen
  5. Selecteer Bibliotheek om een bestaande foto te uploaden of Camera om een nieuwe te maken
  6. Selecteer de foto uit een van uw mappen of maak een nieuwe foto
  7. Klik op Gereed
  8. ∙klik op Gereed om Account Bewerken te verlaten;