Ricoh Theta-onderhoud met Android

Zorg ervoor dat de RICOH360 Tours-applicatie op uw apparaat niet wordt uitgevoerd.  De app moet worden afgesloten, voordat u uw Ricoh Theta met de originele Ricoh Theta-app verbindt.

Verbinding maken met de Ricoh Theta-app voor Android

1. Sluit de RICOH360 Tours-app af, in uw lijst met applicaties.
  2. Download de Ricoh Theta-app voor uw apparaat uit de Google Play Store, als u dat nog niet hebt gedaan
  3. Zet uw Ricoh Theta aan en zorg ervoor dat wifi is ingeschakeld
  4. Open de originele Ricoh Theta-applicatie
  5. Tik op Toestaan om de Ricoh Theta toegang te geven tot uw bestanden
  6. Selecteer de optie in de Theta_camera.png Tijdlijn
  7. Tik op Verbinden met Theta
  8. Selecteer de Ricoh Theta in de lijst met wifi-opties
  9. Typ de toegangscode, die onderop uw Ricoh Theta staat, in.  Het zouden numerieke #'s moeten zijn.
  10. Tik op Verbinden - hiermee wordt uw Ricoh Theta verbonden met uw Android-apparaat
  11. Als er verbinding is gemaakt, hebt u toegang tot de foto's op uw apparaat.  Volg onderstaande stappen om een back-up te maken van de geselecteerd afbeeldingen of deze te verwijderen.

Een Back-up maken van geselecteerde afbeeldingen

1. Tik op de Theta_camera.png optie. Hierdoor zullen de afbeeldingen op uw Ricoh Theta worden weergegeven
  2. Tik op de optieknop Theta_settings.png in de rechterbovenhoek van uw scherm
  3. Tik op de Theta_Select.png knop
  4. Tik op de Theta_Select_All.png dubbele vinkjes in de rechterbovenhoek om alle afbeeldingen te selecteren of tik op elke foto apart, die u naar uw apparaat wilt overzetten
  5. Tik op de Theta_download.png download-optie om het overzetten naar uw fotogalerij te starten

Afbeeldingen verwijderen

1. Tik op de Theta_camera.png optie. Hierdoor zullen de afbeeldingen op uw Ricoh Theta worden weergegeven
  2. Tik op de Theta_settings.png optie-knop in de rechterbovenhoek van uw scherm
  3. Tik op de Theta_Select.png knop
  4. Tik op de Theta_Select_All.png dubbele vinkjes in de rechterbovenhoek om alle afbeeldingen te selecteren of tik op elke foto apart, die u naar uw apparaat wilt overzetten
  5. Tik op de Theta_trash.png knop Verwijderen, om de geselecteerde foto's van uw Ricoh Theta te verwijderen

Controleer of u de originele Ricoh Theta-app hebt afgesloten, voordat u de RICOH360 Tours-app opnieuw opstart.