Theta SC2-firmware bijwerken

Hoe uw Ricoh Theta bijwerken

Als u de Ricoh Theta-app voor uw desktop nog niet hebt geïnstalleerd, moet u de applicatie op uw pc of Mac installeren om uw Ricoh Theta bij te werken. Download de app via de onderstaande link.

Screen_Shot_2021-05-07_at_5.31.33_PM.png. Het applicatiepictogram zou er als volgt moeten uitzien.

Ricoh Theta voor Windows(R)
Ricoh Theta voor Mac

Zodra u de THETA-app hebt gedownload en geïnstalleerd, start u de app en volgt u deze instructies.

*Controleer het volgende voordat u begint:

1. Zorg ervoor dat u de kabel gebruikt die bij uw SC2 werd geleverd, aangezien deze een ingebouwde stroomversterker heeft.
  2. Zorg ervoor dat de SC2 volledig is opgeladen.

De firmware bijwerken:

1. Start de THETA op uw desktop.
  2. Selecteer [Bestand] → [Firmware-update] in het menu bovenaan uw scherm.

Gebruik de meegeleverde USB-kabel om de camera aan te sluiten op de computer.

1. Selecteer OK .
  2. Vink de huidige versie en beschikbare versie aan en selecteer OK .

Volg de stappen op dit scherm:

1. Koppel de camera los van de USB-kabel.
  2. Schakel de Theta SC2 uit .
  3. Schakel de Theta SC2 in .
    • De pictogrammen op de camera knipperen om aan te geven dat de firmware wordt bijgewerkt . NIET UITSCHAKELEN totdat dit is voltooid.  En   zullen tijdens de firmware-update afwisselend knipperen op het OLED-paneel van de camera.
  4. Wanneer de pictogrammen stoppen met knipperen, schakelt de camera uit en wordt uw update voltooid.

Let op

• Steek de USB-kabel volledig in wanneer u deze aansluit.
  • Koppel de camera niet los van de computer tijdens de overdracht van firmwarebestanden.
  • Schakel de stroom niet uit tijdens de firmware-update, aangezien dit de camera kan beschadigen.