[3.25.2021] Annotatie & Startweergave

Het volgende is een inleiding tot de functies die zijn uitgebracht op 3.24.2021.

1. Annotatie
  2. Startweergave

1. Annotatie

We zijn verheugd om Annotaties aan te kondigen! Met deze gewilde functie kunt u tekst of een afbeelding invoegen om elk object in uw afbeelding te annoteren, of het nu gaat om een nieuwe koelkast of een vernieuwde keuken, een nieuwe vloer of iets anders belangrijks.

Dit is zeker een meerwaarde voor uw kopers om te begrijpen wat er uniek is aan uw eigendom en zal hen helpen om sneller beslissingen te nemen. Dit zal op zijn beurt makelaars helpen om sneller deals te sluiten, waarbij Virtual Tours namens hen spreekt! Deze functie is zonder extra kosten voor alle bestaande gebruikers inbegrepen.

Klik hier om te zien hoe u een annotatie instelt.

Web app: https://help.ricohtours.com/hc/nl/articles/360062219334

2.Startweergave

U kunt de startweergave voor een afbeelding instellen met behulp van de beheerdersconsole of de mobiele App.
Het is nu mogelijk om de startpositie in elke richting in te stellen.

Klik hier om te zien hoe u een startweergave instelt.

Web App: https://help.ricohtours.com/hc/nl/articles/1500004441021

Mobiele App: https://help.ricohtours.com/hc/nl/articles/1500004439961