Plattegronden beheren

U kunt plattegronden in JPG-format uploaden met behulp van de RICOH360 Tours Management Console. U kunt plattegronden Toevoegen, Bewerken & Verwijderen. Na het uploaden kunt u labels toevoegen waarmee de kijker naar de geselecteerde ruimte kan gaan.

Let op: wanneer uw klant uw tour bekijkt, wordt de plattegrond pas weergegeven als u op een kamer klikt die op de plattegrond staat. De plattegrond zal een grotere rode cirkel tonen die aangeeft in welke kamer u zich bevindt op de plattegrond.

Plattegrond uploaden

1. Log in bij de Beheerdersconsole op app.ricohtours.com .
  2. Selecteer de tour waaraan u een plattegrond wilt toevoegen.
  3. Klik op Tour bewerken.
  4. Klik op het tabblad Plattegrond.
  5. Klik op de knop Toevoegen, boven het venster Plattegrond.
  6. Selecteer de afbeelding die u wilt uploaden.
  7. Upload de afbeelding van de plattegrond.
  8. Typ na het uploaden de naam voor uw plattegrond in het veld Plattegrondnaam.
  9. Selecteer Gereed .

Kamers/Labels toevoegen aan een Plattegrond

1. Versleep de miniatuurafbeeldingen en plaats ze op de plattegrond.
  2. Selecteer Gereed in de rechterbovenhoek

Kamers/Labels van een Plattegrond verwijderen

1. Versleep het plattegrondlabel naar het prullenbakpictogram.
  2. Selecteer Gereed   .

De Plattegrondnaam aanpassen

1. Selecteer de tour waarvan u de naam wilt wijzigen.
  2. Selecteer Plattegronden.
  3. Selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png Opties.
  4. Selecteer Plattegrondnaam aanpassen.
  5. Typ de nieuwe naam voor uw plattegrond
  6. Selecteer OPSLAAN

Verwijder Plattegrond

1. Selecteer de tour waarvan u de naam wilt wijzigen
  2. Selecteer Plattegronden
  3. Selecteer de plattegrond die u wilt verwijderen
  4. Selecteer Screen_Shot_2020-11-06_at_11.02.05_PM.png opties
  5. Selecteer Verwijderen
  6. Bevestig dat u de plattegrond wilt verwijderen door Verwijderen te selecteren

Plattegronden bekijken voor uw tour

Gebruik uw deellink, klik op de kamer en de bijbehorende plattegrond verschijnt. U kunt ook op de pijlen aan de zijkant van uw plattegrond klikken om tussen de kamers te wisselen.